Ældrecentret Nygårds Plads, 5/9-2018

Retur

Under dagens besøg for Trygfondens Besøgshunde hos Ældrecentret Nygårds Plads i Brøndby mødtes Chico og jeg med centrets besøgshunde-koordinator Rikke.

Vi besluttede at ændre vores besøgsstrategi på nogle punkter: 1) vi udvider til at dække to afdelinger i stedet for én, 2) vi fokuserer nu primært på at besøge udvalgte beboere i deres lejligheder og 3) alt efter Chicos energi møder vi andre beboere i fællesrummene.

Efter dagens besøg ser den ændrede strategi ud til at blive en succes. For eksempel er der en ægtemand, der mistede sin ægtefælle denne sommer. Han har ikke haft overskud til at modtage os i nogle uger, men i dag lykkedes det så at blive inviteret indenfor, hvilket var en stor glæde for os alle. Så vi ser frem til de kommende besøg.

En anden mandlig beboer har ikke tidligere haft besøg af Chico, og han blev meget rørt og taknemmelig for, at vi have valgt at besøge netop ham. Da jeg spurgte, om vi måtte besøge ham de kommende onsdage om formiddagen, udtrykte han med håbefuld glæde, at vi med den skønne hund altid ville være velkomne.

Alt i alt en dejlig og begivenhedsrig dag.


Valgfri scripts